Cautare

62885 de rezultate pentru "decesele din romania" (8.39 secunde)
Grupul bancar Millennium din Portugalia a lansat joi, 11 octombrie a.c. o operatiune greenfield in Romania constand in deschiderea simultana a unui numar de 39 de sucursale, in 9 judete din tara plus Capitala.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti. ... Romania" - proiect care urmareste prabusirea comunismului si impactul pe care aceasta l-a avut asupra Europei Centrale si de Est.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Iar daca mai amintim si episodul Bastroe, in care Ucraina a jucat acelasi rol arogant si lipsit de deschidere, dar si cazul Krivoi Rog, speta in care Romania are de recuperat circa 1 miliard de dolari, completam imaginea unui stat care a devenit partenerul de joaca acela mai incet la minte al copiilor mai mari si mai indrazneti.
Intrebat despre faptul ca Romania, spre deosebire de Turcia, sustine implicare Gaz de France in proiectul Nabucco, Abdullah Gul a spus ca Nabucco este foarte important si spera sa fie realizat cat mai repede.
Avand in spate o experienta de aproape 500 de ani de activitate si sucursale in peste 30 de tari din lume, Banca italiana SanPaolo a deschis o filiala si in Banie, pentru a veni in intampinarea oamenilor de afaceri care doresc sa-si dezvolte activitatea.
China vrea sa investeasca in infrastructura rutiera din Romania, dar cu garantii de stat Ambasadorul Republicii Chineze in Romania, Liu Zengwen, afirma ca oamenii de afaceri din tara sa sunt interesati sa investeasca in infrastructura rutiera din Romania, inclusiv in autostrazi, dar pentru investitii mari trebuie asigurate garantii de stat.
Potrivit Ernest&Young, Romania si-a dublat volumul de investitii straine directe anul trecut in comparatie cu 2003. Romania a ajuns astfel sa-si adjudece o cota de 3,2% din totalul investitiilor realizate in Europa, clasindu-se pe locul 11 in topul 15 al principalelor destinatii de investitii pe acest continent.
FMI a aprobat ultima evaluare a acordului cu Romania, dupa "cel mai scurt board din ultimii 2 ani" Board-ul FMI a aprobat, vineri, cea de-a saptea si ultima evaluare a acordului stand-by cu Romania, bazata pe indeplinirea obiectivelor stabilite pentru ultimul trimestru al anului trecut, precum si termenii viitoarei intelegeri, de tip preventiv, care incepe la 31 martie.
Romania bate Anglia, 4-2, in urma unui meci fabulos. Toate golurile s-au inscris dupa minutul 75 La Campionatul European de tineret Under 21, Romania a trecut de Anglia, dupa un meci nerecomandat persoanelor cu probleme cardiace, si este aproape calificata in semifinalele competitiei.
Acordul incheiat de Romania cu Fondul Monetar International (FMI) in 2004 a incetat, a declarat ieri negociatorul-sef al Fondului in relatia cu Romania, Emmanuel van der Mensbrugghe.
Romania a castigat cu emotii meciul cu Lituania de la Vilnius, printr-un gol marcat de Maxim in prelungirile partidei din Liga Natiunilor.Tricolorii au inceput bine meciul si au deschis scorul prin Chipciu, in minutul 13.
Intr-o vreme cand confuzia politica era inca mare si ne confruntam cu o severa criza economica, deschiderea usii NATO a contribuit la depasirea unui moment dificil pentru Romania.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Dincolo de declaratiile oficiale, Romania, ca si Bulgaria, nu poate fi sigura ca termenii stabiliti cu Uniunea Europeana vor fi respectati.
Sambata, la hotelul Ibis din Constanta, revista "Descopera Romania" a lansat programul "re-Descopera litoralul!", eveniment la care au fost invitati sa participe autoritatile locale si centrale, precum si factori de decizie sau implicati in desfasurarea activitatii turistice pe litoralul romanesc.
Romania Mare (Romania interbelica, Romania Intregita) - termenul ROMANIA MARE (Romania Intregita a intrat in uz dupa Tratatul de la Versailles din 1920, nu ca un concept iredentist sau expansionist, ci ca o stare de fapt obiectiva, in comparatie cu dimensiunile geo-politice anterioare.
Romania si Franta au deschis Campionatul European, meci castigat de echipa gazda a competitiei cu 2-1. Giroud a deschis scorul in minutul 58 (Tatarusanu a acuzat fault la portar), iar Bogdan Stancu a egalat, 7 minute mai tarziu, din penalty.
google-analytics.com